Zeewolde

In haar element

Altiora Uitvaartzorg verzorgt ook uitvaarten in het jongste dorp van Nederland, dat zich omringd weet door het Veluwemeer, de akkers, wind en energie. Ook wij zijn in ons element als wij met u mee kunnen denken en u kunnen helpen bij het maken van beslissingen omtrent een persoonlijke uitvaart.

Opbaren: In Zeewolde verzorgen wij thuisopbaringen. Op dit moment heeft Zeewolde onvoldoende mogelijkheden om buitenshuis op te baren. Vanzelfsprekend kunt u desgewenst gebruik maken van ons monumentale sfeervolle Afscheidshuis Altiora in Ermelo. 

Begrafenis: De gemeente Zeewolde is verantwoordelijk voor het onderhoud en het beheer van haar Algemene Begraafplaats aan de Dasselaarweg 26. De begraafplaats kent een algemeen en een Rooms Katholiek gedeelte. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft grafuitgiften. U mag rekenen op ons advies.

Crematie: De dichtstbijzijnde crematoria zijn gevestigd in Lelystad en Leusden. Beide bieden prima faciliteiten, waaronder de aula en koffiekamer. De Algemene Begraafplaats Zeewolde, maar ook het crematorium beschikken over diverse mogelijkheden om het as een bestemming te geven.

Afscheidsbijeenkomst: Aan een uitvaart gaat normaliter een afscheidsplechtigheid vooraf. In uw eigen vertrouwde kerk of in het crematorium. In Zeewolde kunt u ook gebruik maken van de Open Haven, een multifunctioneel kerkgebouw. Als u wilt kan Altiora u helpen het afscheid in uw eigen stijl en op uw eigen persoonlijke manier vorm te geven.

Link naar Plechtigheidsbegeleiding: klik hier