Fundament

Alle ruimte voor eigen inbreng

Een drempel over: een uitvaartonderneming bellen. Je zult maar voor de keuze staan. Als u kiest voor Altiora Uitvaartzorg rekent u op kwaliteit, maatwerk en ruimte voor eigen inbreng. Wie zijn de vrouwen achter Altiora? Monicka, Anneke, Jenny en Fenita verstaan hun vak: menselijk en professioneel. Door ervaring en know how kunnen zij u optimaal helpen. Zij hebben een open oor voor uw wensen en een open oog voor details. "Een uitvaart is niet zo maar een dag uit het leven, het is een heel leven in één dag". Hoe waar is dat. 

Met aandacht luisteren we naar uw persoonlijke wensen m.b.t. de begrafenis of crematie. Uw ideeën over o.a. de rouwkaart, het rouwvervoer of de vormgeving van de dienst of plechtigheid, we nemen het stap voor stap met u door. We geven u graag advies of hebben suggesties met behoud van uw eigen sfeer en stijl. Zo houdt u grip op alles wat gebeurt, zonder zorgen over de organisatie daarvan. Alles gebeurt met aandacht vanaf het eerste telefoongesprek, de vormgeving van het afscheid, totdat de uitvaart ten einde is.

In de dagen van voorbereiding kleden we ons zoals we zijn. Op de dag van de uitvaart zijn wij het liefst op de achtergrond aanwezig, maar wel herkenbaar aan onze kleding met zachtpaarse accenten. Altiora betekent ‘het hogere’. Binnen iedere levensvisie krijgt het een eigen waarde. Afscheid nemen kan en mag iedereen op een eigen en persoonlijke manier doen, hoe u ook in het leven staat, welke levensbeschouwing u ook hebt. Gelijktijdig betekent Altiora voor onszelf maximale zorg aan uw uitvaart, met aandacht voor jong en oud, groot of klein. Ons logo is een gebrandschilderd glas-in-lood raam uit ons Afscheidshuis, met in het midden een vlam die niet dooft.