Fundament

Aandacht leidt tot kwaliteit

Een drempel over: een uitvaartonderneming bellen. Je zult maar voor de keuze staan. Als u kiest voor Altiora Uitvaartzorg rekent u op kwaliteit en maatwerk. De vrouwen achter Altiora, Anneke Morsink, eigenaar, en uitvaartverzorgsters Hillegonda, Adriënne en Daniëlla verstaan hun vak. Een ieder met haar eigen inbreng: menselijk en professioneel. Zij hebben een open oor voor uw wensen en een open oog voor details. "Een uitvaart is niet zo maar een dag uit het leven, het is een heel leven in één dag". Hoe waar is dat. Wij helpen u en doen wat nodig is om deze dag vorm te geven in uw eigen stijl en op uw eigen persoonlijke manier.

Wij zijn en komen gewoon zoals wij zijn en stellen ons open om samen met u en uw familie een goede en persoonlijke begrafenis of crematie voor te bereiden. En dat zal niet altijd makkelijk zijn, want een overlijden brengt immers veel emoties met zich mee. Met rust en aandacht nemen wij uw wensen door. Stap voor stap, in uw tempo, krijgt het afscheid uw eigen accent. Met onze steun en suggesties houdt u grip en controle over uw uitvaart. Dat geldt voor de praktische organisatie, maar ook voor de vormgeving van het afscheid. Alles gebeurt met aandacht, vanaf het eerste telefoongesprek totdat de uitvaart ten einde is. Op de dag zelf zijn wij het liefst op de achtergrond aanwezig, maar wel herkenbaar aan de zachtpaarse kledingaccenten.

Altiora betekent ‘het hogere’. Binnen iedere levensvisie krijgt het een eigen waarde. Afscheid nemen kan en mag iedereen op een eigen en persoonlijke manier doen, hoe u ook in het leven staat, welke levensbeschouwing u ook hebt. Gelijktijdig betekent Altiora voor onszelf maximale zorg aan uw uitvaart, met aandacht voor jong en oud, groot of klein. Ons logo is één van de monumentale gebrandschilderde ramen uit ons Afscheidshuis, met centraal in het midden de eeuwigdurende vlam.