Anneke Morsink

Toen ik in 2002 Altiora Uitvaartzorg oprichtte had ik een missie: garant staan voor een uitvaart die klopt. Een uitvaart met een eigen sfeer, gevoed door familieden en vrienden. Mijn passie en gedrevenheid vind ik terug in Hillegonda, Adriënne en Daniëlla. Ik ben er wat trots op te bemerken dat Altiora Uitvaartzorg wordt gewaardeerd om de kwaliteit waar wij voor staan. Naast de aansturing van mijn bedrijf, houd ik mij vooral bezig met plechtigheidsbegeleiding. Daarnaast schrijf ik graag gedichten en columns.

Ooit is mij gevraagd: 'Wat heb jij toch met de dood?" "Met de dood?", antwoordde ik. "Ik heb juist zoveel met de levenden, want die moeten verder..." Mensen helpen, hoe mooi is dat!

Link naar Column: klik hier


Omgaan met mensen, dat is ongelooflijk boeiend en een uitvaart met de vele persoonlijke aspecten is altijd weer een uitdaging. 'Carpe Diem' (pluk de dag) is mijn motto. Daar hoef je niet voor op zoek, sta er voor open en het komt op je pad. In een lach en een traan, een goed gesprek, een mooie wandeling en een arm om een schouder. Ik vind het een voorrecht u bij te mogen staan in de dagen rondom het afscheid.

 


Je komt binnen in een verdrietige situatie en dan mag ik voor enkele dagen deel uit maken van het gezin. Toegelaten worden in hun leven, wat is dat bijzonder. In rust, meedenken, ruimte geven en vertrouwen, mag ik bijdragen aan een persoonlijk afscheid.

 

 

Aandacht en interesse komen samen in luisteren! En dat is wat ik doe als ik bij u aan tafel zit.
Ik hoor uw wensen, adviseer waar nodig en hoop u daarmee te ontzorgen.
Zo blijft er voor u tijd voor het allerbelangrijkste na een overlijden: afscheid nemen.