Nijkerk

een eigen karakter

Altiora Uitvaartzorg verzorgt ook in úw gemeente begrafenissen en crematies.

Opbaren: in Nijkerk verzorgen wij thuisopbaringen. Desgewenst is Afscheidshuis Altiora, ook vanuit Nijkerk, goed bereikbaar.

Begrafenis: Nijkerk kent de Algemene Begraafplaats aan de Frieswijkstraat 52. De begraafplaats geeft naast de bestaande graven, nieuwe graven uit van 20 t/m 80 jaar. Bij een overlijden komt de grafkeuze uitgebreid ter sprake.

Crematie: De dichtstbijzijnde crematoria in de regio zijn gevestigd in Leusden en Ugchelen (Apeldoorn). Beiden hebben prima faciliteiten, waaronder de aula en koffiekamer. De Algemene Begraafplaats Nijkerk, maar ook het crematorium beschikken over diverse mogelijkheden om het as een bestemming te geven.

Afscheidsbijeenkomst: Aan een uitvaart gaat normaliter een afscheidsplechtigheid of dienst vooraf. In uw eigen vertrouwde kerk of in het crematorium. Bij de Algemene Begraafplaats kunt u gebruik maken van de aula van de EABN. Nijkerk ligt, sinds kort, binnen ons werkgebied en wij hopen met onze kwaliteiten kerkelijke en seculiere begrafenissen en crematies voor u te mogen verzorgen. Als u wilt kan Altiora u helpen het afscheid in uw eigen stijl en op uw eigen persoonlijke manier vorm te geven.

Link naar Plechtigheidsbegeleiding: klik hier