Garderen

onderscheidend

Altiora Uitvaartzorg verzorgt ook in ùw dorp uitvaarten.

Opbaren: In Garderen verzorgen wij thuisopbaringen. Desgewenst is Afscheidshuis Altiora, ook vanuit Garderen, goed bereikbaar.

Begrafenis: Garderen kent Begraafplaats Craatshof aan de Koningsweg 30. De eigenaar van de begraafplaats is de Hervormde Gemeente Garderen. U mag rekenen op ons nauwkeurig advies.

Crematie: De dichtstbijzijnde crematoria in de regio zijn gevestigd in Leusden en Ugchelen (Apeldoorn). Beide crematorium hebben prima faciliteiten, waaronder de aula en koffiekamer. Daarnaast beschikken beide crematoria over diverse mogelijkheden om het as een bestemming te geven. 

Afscheidsbijeenkomst: Aan een uitvaart gaat normaliter een afscheidsplechtigheid of dienst vooraf. In uw eigen vertrouwde kerk of in het crematorium. Bij begraafplaats Craatshof is geen aula. Wellicht dat u zelf een goede afscheidslocatie kent rondom Garderen, maar de multifunctionele en sfeervolle Lukaskerk in Ermelo zou een prima alternatief kunnen zijn. De aanrijroute is, via Speuld en Drie, langs weide en bos. Als u wilt kan Altiora u helpen het afscheid in uw eigen stijl en op uw eigen persoonlijke manier vorm te geven.

Link naar Plechtigheidsbegeleiding: klik hier