Jenny Vonk versterkt team Altiora

Corona en meer

NIEUWS: op 19 april 2021 is Jenny Vonk in dienst getreden bij Altiora Uitvaartzorg! Jenny heeft haar sporen verdiend in Harderwijk en we zijn super blij dat zij ons team komt versterken. Welkom Jenny! Binnenkort staat ook jouw foto op deze site!

CORONA

Wat hebben de afgekondigde Corona-overheidsmaatregelen voor effect op uw uitvaart?

Wij vragen u, bij uw telefonische melding, of Corona/Covid-19 doodsoorzaak is en of naasten griepverschijnselen hebben zoals koorts, hoesten en niezen. Ook wij hopen dat het uitvaartgesprek in uw eigen omgeving kan, maar wij hebben altijd ons Afscheidshuis achter de hand. Wat betreft opbaren: dat kan thuis of in ons Afscheidshuis.

Dit zijn de laatste voorschriften van het RIVM m.b.t. de uitvaart:
De bijeenkomst bij een uitvaart is tot max. 100 klachtenvrije en aangemelde personen. De 1,5 mtr. afstand blijft gelden, dus het aantal personen dat fysiek de uitvaart kan meemaken is afhankelijk van de grootte van de ruimte in uitvaartcentra en crematoria. Altiora is op de hoogte van alle mogelijkheden. Mondkapjes zijn wettelijk verplicht, maar eenmaal gezeten kunt u deze afdoen. Overige betrokkenen kunnen veelal digitaal (livestream) de dienst of plechtigheid volgen.