Anneke Morsink


Toen ik in 2002 van start ging met Altiora Uitvaartzorg, was mijn grootste drijfveer vooral persoonlijke uitvaartzorg aan te bieden. Niet onze, maar uw uitvaart! Die gedrevenheid heb ik nog steeds en die passie vind ik ook terug bij Hillegonda, Adriënne en Daniëlla. Altiora Uitvaartzorg heeft door de jaren heen een naam opgebouwd als het gaat om persoonlijke uitvaartzorg, zowel organisatorisch als inhoudelijk. Naast mijn verantwoordelijkheid voor het bedrijf, houd ik mij bezig met plechtigheidsbegeleiding. Daarnaast schrijf ik graag gedichten en columns.

De natuur, in al haar seizoenen, inspireert mij enorm. Zo loop ik graag over de Ermelose heide. Vandaar dat paars de kleur is geworden van Altiora. De natuur is broos, net als mensen, en dat leert je te genieten van het moment. Al deze indrukken helpen mij te doen wat mij gevraagd wordt te doen. En dat ik daarbij een groot vertrouwen mag ervaren van verdrietige, kwetsbare mensen. Dat raakt me... dat ik zo dichtbij mag komen!

Link naar Column: klik hier


Omgaan met mensen, dat is ongelooflijk boeiend en een uitvaart met de vele persoonlijke aspecten is altijd weer een uitdaging. 'Carpe Diem' (pluk de dag) is mijn motto. Daar hoef je niet voor op zoek, sta er voor open en het komt op je pad. In een lach en een traan, een goed gesprek, een mooie wandeling en een arm om een schouder. Ik vind het een voorrecht u bij te mogen staan in de dagen rondom het afscheid.

 


Je komt binnen in een verdrietige situatie en dan mag ik voor enkele dagen deel uit maken van het gezin. Toegelaten worden in hun leven, wat is dat bijzonder. In rust, meedenken, ruimte geven en vertrouwen, mag ik bijdragen aan een persoonlijk afscheid.

 

 

Aandacht en interesse komen samen in luisteren! En dat is wat ik doe als ik bij u aan tafel zit.
Ik hoor uw wensen, adviseer waar nodig en hoop u daarmee te ontzorgen.
Zo blijft er voor u tijd voor het allerbelangrijkste na een overlijden: afscheid nemen.